SRAMOTA OD OCA: Alen Ajverson mučio sopstvenu decu!

Alen Ajverson je tokom svoje bogate karijere bio jedan od najboljih košarkaša na planeti, ali je kao i mnogi drugih poznati sportisti postao žrtva slave sa kojom nije znao da se nosi.

Pred sudom je Ajverson doživeo novi poraz. Sudija je u završnoj reči izneo podatke da je Ajverson svojoj deci priređivao razne gadosti, te da ih je maltretirao i mučio.

"Ajverson ne zna da vaspitava decu niti ga to interesuje. Oduvek je usporavao njihov duhovni i emotivni razvoj. Odbio je da reši svoj očigledan i ozbiljan problem s alkoholom, zbog čega je činio neprihvatljive stvari pred decom. Ostavljao ih je same i bez nadzora. Ćerkice je ostavio u hotelskoj sobi s muškarcima koje njihova majka nije poznavala" rekao je sudija.

Poznati košarkaš je poznat po velikim problemima sa alkoholom i raznoraznim opojnim drogama, a čak se jedno vreme pričalo o tome da je potpuno bankrotirao jer je sve pare potrošio na kocku i drogu.

Ajverson ima ograničeno pravo na posete, a u sledećih 18 meseci ne sme da popije ni kap alkohola. Dok sva deca ne budu punoletna, ne sme da konzumira alkohol 24 sata od perioda u kojem planira da ih vidi. Naređeno mu je i da posećuje psihijatra godinu dana.

Pogledajte još