Otkrivena formula za ozbiljnu vezu

0

Kako bi početna romansa procvetala u dugoročnu vezu potrebno je da sa partnerom imate 22 zajednička obroka, dva odmora i potrebno je da potrošite barem 3.000 evra na poklone, ako je verovati stručnjacima.

A ukoliko vam sve ovo izgleda kao previše posla, takođe morate da pregrmite barem sedam većih svađa kako bi mogli da se nazovete parom.

Pročitaj i:
Bračna statistika: Više od pola razvoda tokom prvih šest godina

Mark Hol, Izvršni direktor sajte za životne savete Socked.co.uk – koja je naručila ovo istraživanje, smatra da iako samci mogu da upoznaju partnera na internetu, kao i na konvencionalan način (kafići, barovi, preko prijatelja…), konzumentska priroda društva polako uzima svoj danak s obzirom na činjenicu da ljudi ulažu sve manje vremena i novca u ljubav.

„Rešili smo da izračunamo sve što je potrebno da bi ušli u ozbiljnu vezu i, ukoliko smo u pravu, pravo je čudo kako je ljudska rasa stigla ovoliko daleko. Po našim proračunima, veza svega 3 odsto parova trajaće dovoljno dugo da oni stanu pred matičara“, izjavio je Hol.

Sudeći po rezultatima do kojih je sajt došao, dugoročna ljubav zahteva: 22 obroka kao par, pet obroka sa prijateljima, dva odmora, upoznavanje roditelja i dva noćenja u njihovoj kući kao i odobrenje barem polovine prijatelja i rodbine.

Izvor: B92, Dailymail

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.