Zlatni Olimpijac Rajan Lokti kao "Nirvanina beba" sa omota kultnog "Nevermind"

0

Američki plivač Rajan Lokti, koji je na Olimpijskim igrama u Londonu osvojio dve zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju, iznenadio je sve svojim neočekivanim "izdanjem" u bazenu u stilu bebe sa čuvenog albuma "Nevermind" benda Nirvana.

Poznato je da Rajan Lokti (28), osim što je pravi virtouz u bazenu, vrlo je vešt i pred fotoaparatom. Setimo ga se samo u superseksi Nadlanu.com foto galeriji „Rajan Lokti: Od njega i bazen proključa„.

Ovog puta zlatni američki Olimpijac je otišao nekoliko koraka dalje pozirajući za editorijal magazina „ESPN“ u stilu bebe sa omota kultnog albuma „Nevermind“ koji je obeležio karijeru benda Nirvana.

Mora se priznati, ovo je veoma hrabra odluka, kako Loktijeva, tako i fotografa Matijasa Klemera koji za ovaj specijalni editorijal rekreirao još nekoliko popularnih omota albuma sa sportistkinjama i sportistima kao glavnim zvezdama.

Inače, iako neosporno zgodan i uspešan dasa, Lokti je neretko meta šala američkih medija, kako zbog njegove besmislene uzrečice „Jeah!“ (neko iskrivljeno „da“ koje zvuči poput nezaboravnog „A đe!“ s početka Knezove pesme „Da l' si ikada mene voljela“ ), tako i zbog „biser-izjava“ poput:

Ako pogledate bebu, ona je definitivno srećna u vodi. Takav sam i ja.

Je l' trepćem previše? Imam osećaj da trepćem previše. (rekao i trepnuo pet puta u sekundi)

Nadam se da će reakcija svih koji video biti „brate, vidi tog tipa“. Mislim da sam razbio sa ovom fotkom.

Interesantno, Lokti nije prokomentarisao činjenicu da je „Nirvanina beba“ gola, a on nosi svoje plivačke gaćice. Šteta, rekli bi mnogi… dok Lokti „ne izvali“ nešto.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.