Ko su devojke sa kojima muškarci žele vezu

Kakve žene muškarci vole? Večno pitanje na koje nema jednostavnog odgovora. Muškarci su pokušali da daju odgovor i da opišu sa kakvim ženama priželjkuju vezu i koje su to osobine koje bi trebale da poseduju, navodi sajt Askmen.com.

Gospođica Slatkica
Ona je uvek pozitivna, slatka, zadovoljna životom i pravo je uživanje biti u njenom društvu. Nemaju ni trunke zlobe u sebi i uvek su na raspolaganju svojim muškarcima. Zato ih oni obožavaju.

Gospođica Ravnopravnost
Ona je feministkinja, ali ne mrzi muškarce. Naprotiv, voli ih i poštuje i jako se dobro slaže s njima. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva što muškarce posebno raduje. One veruju u ravnopravnost partnera i ne ponašaju se kao slabe i nezaštićene devojčice pa muškarci sa njima mogu imati zaista divan i skladan život.

Gospođica Seksi
Ona voli muškarce i voli seks pa se ne boji to da prizna. Ona nije promiskuitetna i ne koristi seks kao manipulaciju, nego jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksipilom. Žene ih baš i ne vole, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

(old_image)

Gospođica Najbolja prijateljica
Ona je vrlo slična Slatkici. Brižna je, uvek je tu za svoga partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajedničke interese i vole da rade sve zajedno. One su sigurna luka za svoje partnere.

Gospođica Nezavisna
Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ona je u pravom smislu reči partnerka, jer nije očajna za muškarcem, a može biti divna suputnica kroz život.

(tportal.hr / 24 sata)

Pogledajte još