Sergej Ćetković je opet humanitarac

Tijana ide u prvi razred OŠ „Ivo Andrić“ na Kanarevom brdu. Zbog složenosti zahvata odbijena je na klinici u Beču i upućena u Hjuston. Sergej je, podsetimo, 2011. održao humanitarni koncert za srce Marijane Ševo i ta akcija je dobila najlepši epilog pošto je Marijana, kako on kaže, počela novi život.

Sergej je ukratko ponovio sve ono što je već saopštio pre nekoliko dana, kada je novinare pozvao na probu. Gost na koncertu koji će trajati dva i po do tri sata biće italijnska zvezda u usponu Sal Da Vinći, a Ćetković očekuje da, uprkos veličini Arene, pesmama napravi intimniju atmosferu i da bolje „pliva“ nego što je to bio slučaj pre nešto više od dve godine.
Bio sam u Areni na koncertima Fila Kolinsa, Enrikea Iglesiasa... Kada imaš punu Arenu, ta veličina se izgubi i desi se intima“, rekao je, a na informaciju da postoje ponovo ljudi koji bi na njegovom koncertu javno da zaprose voljenu osobu, uz osmeh je dodao da će da „završi ubrzani kurs za matičara“.

Upitan da li je tačno da, tokom rada, svojim saradnicima strogo zabranjuje alkohol, cigare, upotrebu mobilnog, Sergej je odgovorio:
Nisam strog, samo zahtevam ozbiljnost. Sa ljudima sa kojima sarađujem sam, pre svega, drug, tako da je sve to opušteno jer smo na istoj talasnoj dužini. Kad se radi – radi se, zna se kada je vreme za cigare i alkohol. To su neka pravila kojih bi svi trebalo da se pridržavamo“.

Na sceni će biti dvadesetak muzičara, pa će pojedine pesme pretrpeti aranžmanske promene, pre svega kada su gudači u pitanju. Sergej je, na pitanje da li će koncertu prisustvovati supruga Kristina, potvrdno odgovorio i dodao da će joj pevati „celo veče, svaku pesmu“. Sigurno je da ga, nekom narednom prilikom, nećemo slušati na Ušću jer „nema afiniteta i ne vidi sebe i svoju muziku u takvom ambijentu, na otvorenom“.

Organizatori su saopštili da još uvek ima ulaznica za sve kategorije, ali i da nije zgoreg požuriti jer je, kako kažu, interesovanje veliko. Zahvaljujući snimku koji je uradila Nadlanu.com ekipa imate prilike da čujete kako ovih dana Sergej i bend zvuče na probama:

Pogledajte još