Spajić: Drago mi je zbog debija za mladu reprezentaciju!

"Drago mi je zbog debija u mladoj reprezentaciji i zadovoljan sam ostvarenim rezultatom. Na terenu sam proveo čitav meč i smatram da sam korektno odradio zadatke koje je pred mene postavio selektor Radovan Ćurčić. Uspeli smo da sačuvamo svoj gol i da smo imali malo više koncentracije i sreće u završnici, mogli smo i do pobede", rekao je Spajić za zvanični sajt Zvezde.

U drugom poluvremenu utakmice u Netanji, koja je završena nerešeno bez golova, kapitensku traku nosio je Spajićev saigrač iz Zvezde Luka Milunović, iako je ovaj 19-godšnjak bio kapiten svog kluba u prvoj fazi priprema u Turskoj.

"Drago mi je zbog Luke. Jedan sam od najmlađih u mladoj reprezentaciji i svi su 'kapiteni' u odnosu na mene. Trudiću se da i ubuduće dobrim igrama zaslužim poziv selektora", kazao je Spajić.

On je rekao da je povratak iz Izraela na pripreme u Tursku bio naporan i da sada želi samo da se koncentriše na predstojeće prijateljske utakmice.

"Imali smo veoma naporan put iz Izraela i jedva smo dočekali da se dobro odmorimo i naspavamo. Sada krećemo sa serijom utakmica i mnogo nam je važno da uspemo da zadržimo koncentraciju. Na svakom meču
koji budemo igrali bitan nam je i rezultat, bez obzira što se radi o pripremnim. Želimo da uđemo u dobar ritam, da dobijemo na samopouzdanju i da spremni dočekamo nastavak prvenstva",
rekao je Spajić.

Beta

Pogledajte još