Šarićev klan bio na čelu Crvene zvezde?

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija istražuje da li je brat odbeglog narko-bosa Duško Šarić imao uticaj u rukovođenju FK Crvena zvezda. Proverava se da li je Šarić dolazio u klub u društvu Marka Miškovića, tadašnjeg finansijera crveno-belih, u vreme dok je predsednik bio Toplica Spasojević, 2008. godine.

"Nikada taj čovek za kog me pitate nije dolazio u Crvenu zvezdu! Nikada! To nema veze sa istinom" bila je prva reakcija Toplice Spasojevića kada je Kurir pokušao da istraži saznanja policije.

Srpski biznismen kaže da nije bio u velikoj ljubavi sa Markom Miškovićem.
"Kako je taj mogao da dolazi u Zvezdu kad Marko nije ni bio u klubu. Dobro je poznato da nas dvojica nismo razgovarali, a Marko je za vreme mog mandata bio samo tri ili četiri meseca u klubu".

Policija istražuje da li je Šarić imao uticaja u Crvenoj zvezdi. S obzirom na uticaj koji je Marko Mišković imao najpre kao finansijer, a zatim i kao član Upravnog odbora kluba, moguće je da se pitao za transfere fudbalera koji su dolazili i odlazili s Marakane.

Policija proverava saradnju Miškovićeve firme „Mera invest“ sa Šarićevim kompanijama. Upravo je firma mlađeg Miškovića bila jedan od finansijera Crvene zvezde. Podsetimo, Markov otac Miroslav Mišković i bivši predsednik Zvezde Toplica Spasojević dugogodišnji su prijatelji i saradnici.

Izvor: Kurir

Pogledajte još