Ivica Kralj: Dajem ruku da nismo nameštali!

Tvrdnje bivšeg golmana Partizana Nikolasa Asprogenisa da su mu u Srbiji nudili da učestvuje u nameštanju utakmica iznenadile su legendu crno-belih i njegovog “mentora” Ivicu Kralja.

Asprogenis je rekao da je iz Srbije otišao zbog velikih vanfudbalskih pritisaka, a u intervjuu za “Sport26” tvrdio je da mu je ponuđeno 5.000 evra da pusti gol i utiče na krajnji ishod.

- Ta njegova izjava mi je u najmanju ruku čudna. On je dobar dečko, znam ga od njegove desete godine i znam koliko je bio oduševljen Beogradom i uživao u klubu. Ne liči mi to na njega, zaista ne mogu da verujem da je to stvarno rekao – izlavio je za “Alo!” Ivica Kralj, koji je kiparskom golmanu bio stariji uzor.

Kralj tvrdi da on nije bio u sličnoj situaciji i da niko nije pokušao da ga potkupi.

- Suludo je uopšte pričati o tome. Ne znam igrača koji bi pristao na to. Meni je to totalno strano, kako meni tako i svim igračima sa kojima sam igrao, dao bih ruku za sve sa kojima sam igrao da ne bi pristali da nameste utakmicu – ocenio je bivši golman, a na pretpostavku da je izjava Asprogenisa pokušaj da dođe u centar pažnje pošto je trenutno bez angažmana Kralj je odgovorio:

- Ako jeste, nije mu to način. Ja sam stvarno iznenađen i ne mogu da poverujem da je on to rekao, Nikolas je poslednja osoba za koju bih rekao da je to izjavio.

(Iyvor: Telegraf.rs/ Alo!, foto: Wikipedia)

Pogledajte još