Rat Pinka i Prve zbog intervjua s Bijonse!

Ivan Ivanović i Ognjen Amidžić žele da u ugoste američku pevačicu, a intervju će dobiti voditelj čija televizija plati najmanje 60.000 evra

Jasno je da dvojica najpopularnijih srpskih voditelja, Ivan Ivanović i Ognjen Amidžić, žele da ugoste Bijonse, a koji od njih dvojice će razgovarati sa njom zavisi od toga koliko su novca njihove matične televizije voljne da ponude menadžmentu Bijonse.

- Naravno da bih voleo da ugostim Bijonse, ko ne bi. Svi već dobro znaju kako to ide sa dovođenjem stranih zvezda. U suštini, ko ponudi više, taj će sklopiti ugovor i dovesti je u svoju emisiju – izjavio je Ognjen Amidžić, a sa “Prve” navode da će u emisiji Ivana Ivanovića gostovati poznate ličnosti iz inostranstva, kao i da ne žele da sada otkrivaju ostale detalje.

Ovo će biti druga runda u obračunu “Pinka” i Prve” a prvu je dobila “ružičasta” televizija koja je letos radila intervju sa bendom “The Prodigy”, iako je prvobitno bilo najavljeno njihovo gostovanje u Ivanovićevoj emisiji. TV “Prva” je tada saopštila da je odustala od intervjua zbog “neprofesionalnog ponašanja organizacionog tima engleske grupe i nepoštovanja postignutog dogovora”.

(Izvor: Informer/Telegraf.rs)

Pogledajte još