Anđeo i Đavo iz “Anđela” na koncertu “Vampira”, “Brankow” poklanja ruže zaljubljenima

Era, Tomke i ostali “Vampiri” će ovom prilikom napraviti presek cele svoje karijere. To, naravno, podrazumeva i numere iz filma “Mi nismo anđeli 1”, za koji je ovaj sastav pravio muziku i tako praktično stvorio romantične himne jednoj celoj generaciji u našoj zemlji. Zato će Dan zaljubljenih sigurno biti prava prilika za malo podsećanje na ovu priču Srđana Dragojevića, a sliku će jednom lepom akcijom upotpunitii i bar “Brankow”.

Naime, svi kavaljeri koji za Svetog Valentina dođu u klub imaće priliku da na simpatičan način osvoje ruže za svoje lepše polovine.

- Žika Todorović i Uroš Đurić će nam biti specijalni gosti na bini, ali osim ruža koje poklanja “Brankow” biće tu i još neka iznenađenja za zaljubljene. Ovo nam je prvi klupski nastup posle 20 godina i zbog toga je ovo za nas jedan poseban koncert. Kada ste u manjem prostoru nekako ste mnogo bliži sa publikom i to svirku čini intimnijom, što je za nas muzičare zaista specifično lep osećaj, a nadamo se i za publiku – kažu Era i Tomke.

Karte se po ceni od 600 dinara mogu kupiti u baru “Ludost” u Savamaloj (Karađorđeva 44), dok će na dan koncerta na ulazu u klub koštati 800 dinara.

Sutradan, u petak, (15. februar) u baru “Brankow” nastupaju “Perpetuum mobile” i DJ peDJa, dok su u subotu “Makao ”i Oysha.

Podsećamo i da se jedan od najglamuroznijih svetskih DJ-eva, Dimitri from Paris, vraća na “mesto zločina”. Posle prošlogodišnjeg letnjeg disko spektakla u “Brankowu” Dimitri, koji je poznat po nastupima na žurkama vlasnika “Plejboja” Hjua Hefnera i na prestižnim modnim revijama, opet će 7. marta obradovati svoje beogradske fanove .

Pogledajte još