Bračni par sa Floride navučen na klistiranje kafom

0

Majk i Trina, par iz Sankt Petersburga na Floridi odbija da pije kafu jer smatraju da kofein loše utiče na njihovo zdravlje, ali zato uživaju u tome da sami sebi rade klistir kafom i do deset puta na dan.

Trina je prva počela sa ovom neobičnom navikom. Ona je imala probleme sa digestivnim traktom, jetom i bubrezima. Rešenje za svoj problem je potražila na internetu i došla na ideju da se klistira kafom. Njen muž je najpre bio užasnut, ali je onda i sam probao. Sada je i on podjednako zavistan od ovog vida klistiranja kao i Trina.

Iako se njihova rodbina plaši da bi ozbiljno mogli da naruše svoje zdravlje na ovaj način, oni ne planiraju da prestanu sa ovom neobičnom upotrebom kafe.

I doktori upozoravaju da ovo nije pametno rešenje i da klistir ne bi valjalo da se radi na svoju ruku i bez prethodne konsultacije sa lekarima.

Celu priču o ovom neobičnom paru gledaoci će moći da pogledaju na televiziji TLC koja je ovom pričom nadlamišla svoje dosadašnje priloge koji se emituju u okviru emisije „Moje uvrnute navike“ koja uvek nosi upozorenje „Ne pokušavajte kod kuće“.

ABC News

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.