Tomašević: Nije bilo dovoljno razuma, sutra bez publike!

"Ideja nam je posle prekida bila da probamo da nastavimo utakmicu na svaki način. Kada smo izašli na teren, videli smo da su strasti i dalje visoke na tribinama, da nije bilo dovoljno razuma. Sam pogled na tribine govorio je da je bezbednost igrača ugrožena", rekao je Tomašević novinarima u dvorani Jezero.

Meč je prekinut u 26. minutu pri nerešenom rezultatu. Tomašević je kazao da se još ne zna u koliko sati će se igrati meč i da li će se održati samo preostalo vreme ili cela utakmica.

"Mislim da se igra cela utakmica, ali da ne prejudiciram, konsultovaćemo pravila. Na žalost, igraće se bez publike",
rekao je Tomašević.

On je kazao da je osnovni motiv za prekid bila bezbednost i publike i igrača.

"Niko ne sme da donese odluku koja će ugroziti bezbednost igrača. Oni su nam (KS S-u) najbitniji, a nije bilo bezbedno. Da smo nastavili, verovatno bismo videli i veće incidente", rekao je Tomašević.

Istaknuti i trofejni reprezentativac i bivši igrač Partizana i Crvene zvezde rekao je da je su za incidente odgovorni "svi".

"Odgovornost je svih nas. Voleo bih da smo u Španiji, ali nismo, živimo u ovakvoj zemlji. Krajnje je vreme da se država pozabavi ovim problemom. Niko od nas ne može samo da iskontroliše ovakve stvari", rekao je Tomašević.

Beta

Pogledajte još