Dirljivo hit-pismo na Internetu: I posle smrti ženi šalje buket cveća za Dan zaljubljenih

Pod nazivom "Posebna pošiljka" Internet univerzum trenutno, velikom brzinom obilazi ljubavno pismo 68-godišnje Sju Džonston iz Hjustona u Teksasu koja je odlučila da sa svima podeli svoju životnu, ljubavnu priču koja nam svima može poslužiti kao inspiracija pred Dani zaljubljenih. Sve je počelo na Twitteru, a sada je ova priča svuda oko nas.

Ovo izgleda priča Sju i Džona - ljubav koja je trajala 46 godina i još uvek traje:

Moj dragi suprug Džon i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on mi je slao buket najlepšeg cveća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih reči: "Moja ljubav za tebe raste". Četvoro dece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova zaostavština u trenutku kad je pre dve godine preminuo.

Prvog Dana zaljubljenih koji sam provela sama, 10 meseci nakon što sam ga izgubila, bila sam šokirana kada mi je stigao prekrasan buket... od Džona. Bila sam ljuta i slomljenog srca i odmah sam pozvala cvećaru kako bih im objasnila da je došlo do greške. Oni su mi objasnili: "Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Pre nego što je preminuo, Vaš suprug je platio jako puno godina unapred i tražio da mu garantujemo da ćete nastaviti da dobijate cveće za Dan zaljubljenih".

Srce mi je bilo u grlu kada sam spustila slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: "Moja je ljubav za tebe večna".

Nemojte biti tvrdog srca i reći da je neko iskopirao holivudski ljubavni film "P.S. Volim te" ili da je sve ovo još jedna Internet prevara smišljena da se poveća broj klikova. Čak i da Sju i Džon ne postoje, ovakve ljubavi za sva vremena postoje svuda oko nas. Ne smemo da prestanemo da verujemo u snagu "te jedne osobe" s kojom se dobro i zlo deli celog života.

Zato, mi verujemo u Sju i Džona, a ti?

Pismo je objavljeno i u štampanom izdanju magazina "HyperVocal"

(old_image)

Pogledajte još