Vermezović: Spremamo tim za duži period

"Kako sada stvari stoje ostaće svi igrači koji su tu. Spremamo tim za duži period i nadamo se da ćemo uspeti da ga održimo na okupu ako ne bude nekih nepredviđenih problema", rekao je Vermezović novinarima posle treninga u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Vermezović je kazao da je velika konkurencija u ekipi za njega slatka muka, ali da to predstavlja veliki problem za igrače.

"Konkurencija su moje slatke muke, ali veliki problemi za igrače, jer je jaka konkurencija i onaj koji se nađe u 18 će se truditi da što duže tu i ostane", kazao je trener crno-belih.

On je istakao da je zadovoljan zimskim prelaznim rokom. U ekipu su stigli Eliomar Silva, Tomislav Pajović, Nemanja Kojić, Predrag Luka i Marko Živković, dok je otišao Nemanja Tomić.

"Ja sam uvek zadovoljan, svestan sam sa čime Partizan raspolaže i želje i snovi me ne opterećuju. Momci koji su ovde imaju kvalitet, a svaki novi igrač koji dođe samo može da pojača konkurenciju", istakao je Vermezović.

Trener Partizana je rekao da je od početka priprema urađeno sve što je planirano i da se u Antaliji iskristalisao tim.

"Sve što smo planirali, to smo i uradili. Mogli smo da ostanemo u Beogradu da treniramo, ali Antalija je bila dobra jer ima mnogo ekipa i šansi za utakmice. To je lepo iskustvo, tim se skoro iskristalisao. Novi momci su doneli nešto drugačiji pristup treningu i verujem da će se sa njima podići i kvalitet igre i treninga",
rekao je Vermezović.

Fudbaleri Partizana su u ponedeljak trenirali na Teleoptiku posle dva slobodna dana.

"Svi igrači su uglavnom zdravi, jedino Ostojić i Volkov imaju problema, ali nije to ništa strašno. Žarko Tomašević će narednih 10-ak dana ostati u Beogradu da radi sa fizioterapeutom", kazao je Vermezović.

Fudbaleri Partizana će u sredu otpustovati u Sloveniju gde će 16. feburara igrati protiv Gorice, dok će se tri dana kasnije sastati sa Koprom.

Crno-beli će prolećni deo sezone u Super ligi početi 27. Februara protiv BSK-a u Borči.

Beta

Pogledajte još