Nebojša Stefanović: Najlogičnije da Đilas sam podnese ostavku

0

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je večeras da stranka još nije donela odluku o promeni gradske vlasti u Beogradu, ali smatra da bi bilo najlogičnije da gradonačelnik Dragan Đilas sam podnese ostavku.

Stefanović je rekao da očekuje vrlo brzo sednicu Glavnog odbora SNS, koja će imati konkretne zaključke o promeni vlasti u Beogradu.

Mislim da ne bi bilo fer i nisam ja tu da zastupam svoj lični stav i govorim da li bi bilo bolje prekomponovanje vlasti ili novi izbori„, rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da se odluke suda moraju poštovati, bez obzira da li se nekome sviđaju ili ne, pa će i parlament postupiti po odluci Ustavnog suda Srbije o izboru Nate Mesarović na funkciju predsednice Vrhovnog kasacionog suda.

Ustavni sud Srbije doneo je odluku da je njen izbor bio neustavan, rekao je Stefanović i odbacio tvrdnje da je u ovom slučaju bilo politike, iako je pre dve i po godine tada opoziciona SNS tražila razrešenje Mesarović.

FoNet, RTS

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.