Vučić: Nisam dobio pismo od Radulovića

- Mislim da bi Srbija bila užasnuta kad bih ja komentarisao tako nešto - rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Večernje novosti prenele su danas da je Radulović, koji je u bekstvu pošto je optužen za šverc kokaina, spremio pismo za najviše državne funkcionere u kojem negira da je odgovoran za trgovinu drogom.

Novosti navode da su imale uvid u to pismo i da je ono uvod u predaju Radulovića, ali i odbeglog narko-bosa Darka Šarića.

Vučić je danas ponovio da veruje da premijer Srbije Ivica Dačić nije počinio krivično delo tokom susreta s Radulovićem 2008. godine.

- Verujem da Dačić nije počinio krivično delo, a to što ja verujem ne znači ništa. O tome će odlučiti nadležni državni organi - rekao je Vučić.

Prvi potpredsednik vlade izjavio je da će postupak protiv vlasnika Delte MIškovića početi kada budu saslušani svi svedoci i napomenuo da su neki od njih na Kipru.

Vučić je, na pitanje novinara vezano za napise da je ekspertski tim otišao na Kipar kako bi ispitivao dokaze vezane za "slučaj Mišković", rekao ima određene informacije kad je reč o postupanju tužilaštva i da će se u postupak ići kada budu saslušani svi svedoci.

- A neki od tih svedoka se nalaze i na Kipru - rekao je Vučić.

Na pitanje šta ima novo vezano za izbor direktora policije Vucić je odgovorio:
"Ništa novo".

(Izvor:Blic)

Pogledajte još