Zvezda gazi sve na pripremama: Osam golova protiv Šana

Trener Janković, promenio je tim u odnosu na meč sa Slovanom (1:0), i na teren je izveo sledećih jedanaest igrača: Kirovski, Karaklajić, Mikić, Krneta, Reljić, Mijailović, Dimitrijević, Kadu, Kasalica, Vešović i Mihajlović.

Već u sedmom minutu Kasalica je postigao gol na centaršut Karaklajića, a na 2:0 povisio je ubrzo isti igrač u sličnoj akciji.

Mijailović zatim dve prilike nije iskoristio, ali novu jeste Mihajlović posle kombinacije Kadua i Dimitrijevića. Kasalica je u 38. minutu došao do het-trika, a bio je strelac i petog gola za Zvezdu posle asistencije Vešovića.

Ipak, to nije bio kraj kanonade i golgeterskog treninga u prvom delu igre protiv lihtenštajnske ekipe. Opet je prodor imao Karaklajić, loptu je Mihajlović iskoristio za svoj drugi gol na meču u 45. minutu.

U nastavku su Mihajlović, Kasalica i Mijailović ustupili mesto Milunoviću, Milivojeviću i Ožegoviću, propušteno je par poluprilika, stali su "crveno-beli" na loptu, a tek u 67. minutu Šan je uputio udarac ka Kirovskom.

U 75. minutu, Ožegović je sa desetak metara postigao sedmi gol na utakmici, a samo pet minuta kasnije - ništa novo za Zvezdu na pripremama. Strelac poslednjeg gola napustio je igru zbog crvenog kartona posle nesmotrenog starta. Ubrzo je i Dimitrijević postigao gol, za konačnih 8:0.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još