"Grobari" urinirali po navijaču Crvene zvezde?! (VIDEO)

Kada je navijač Crvene zvezde odbio da se popne na šipku i peva navijačke pesme Partizana u "Jezeru" tokom finala Kupa Radivoja Koraća, rulja je počela da ga maltretira na najgori način. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se trenutak paljenja majice koju su "grobari" skinuli navijaču, a potom i intervencija Žandarmerije

Tokom nereda na prekinutom nedeljnom finalu Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana, “grobari” su na svojoj tribini gde su završili dvojica navijača Crvene zvezde navodno urinirali po jednom od njih!

Užasnu informaciju o tome šta se dešavalo u trenutku posle kog su usledile nemile scene u “Jezeru” preneo je portal “24 sata” pozivajući sa na izvore iz MUP Srbije.

Dan nakon što je u medijima objavljena fotografija navijača Crvene zvezde Telekom, kome su pripadnici suparničke navijačke grupe “grobari” zapalili majicu, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji ilustruje ovaj jeziv događaj.

Na snimku koji su na Jutjub okačili navijači Partizana, vidi se da su oni zapalili majicu Crvene zvezde koju su skinuli sa navijača suparničkog kluba. U sledećem kadru se vidi pripadnik Žandarmerije koji je izvukao navijača Crvene zvezde, ali je ostalo nejasno na snimku da li su ga Partizanovi navijači tukli do tog trenutka, kao što se navodi u policijskom saopštenju.

Tada je navedeno da je trenutak posle kog su usledile užasne scene u kragujevačkom “Jezeru”bio kada su navijači Partizana ubacili na tribinu navijača Crvene zvezde, udarali ga, skinuli mu navijačku majicu i zapalili je. Potom su pristalice Crvene zvezde navodno krenule da brane napadnutog navijača.

(Izvor: 24sata.rs / Telegraf.rs )

Pogledajte još