Evo kako izgleda život sa 50 orgazama dnevno

Ono što je po Amandi najgore, to se dešava bilo gde, prilikom kupovine, odlaska na večeru sa prijateljima pa čak i dok je na poslu.

Iako se mnogima ovo čini kao blagoslov, Amanda, kao i sve ostale osobe koje pate od ovoga, tvrdi da je prokleta.

PROČITAJ I: Očaj zbog 50 orgazama naterao ženu da izvrši samoubistvo

Prošle godine, treidesetdevetogodišnja Grečen Molanen sa Floride počinila je samoubistvo zato što nije mogla da živi sa ovim stanjem nazvanim Sindrom konstantne seksualne uzbuđenosti.

Ovo uopšte nije prijatno, mogu čak da kažem da je postalo pravo mučenje. Ovaj sindrom kontroliše vaš život koji polako postaje košmar. U toku jednog dana mogu da doživim čak 50 orgazama ili pet do deset u toku jednog sata. Orgazam bi trebalo da izaziva dobar osećaj, ali ja ih imam svaki dan toliko dugo da živim u konstantnom strahu i sramoti. To se dešava i kada sam sa prijateljima ili u javnosti i može da bude veoma neprijatno. Jedino što mogu da uradim jeste da se pretvaram da se ništa ne dešava“, izjavila je Amanda za "The Sun".

Ona je prvi put ovaj sindrom dobila sa osam godina ali je bila previše uplašena da se nekome poveri.

Kao dete nisam imala pojma šta se dešava, mislila sam da sam opsednuta seksom“.

Amanda je tek 2008. godine saznala da je u pitanju Sindrom konstantne seksualne uzbuđenosti nakon što je čula diskusiju na radiju kao i da nije jedina koja pati.

Od tada je pokušala da proba da normalno živi svoj život i nađe dečka, ali, kako ona kaže, muškarci ili pokušavaju da iskoriste njeno stanje ili su previše uplašeni.

Pogledajte još