Opljačkali prodavnicu plastičnim pištoljima

0

Beogradska policija lišila je slobode Dušana V. (33), Luku M. (21) i Jovana B. (20) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo na štetu firme "Višnjica Dućani", saopšteno je danas iz MUP-a.

Sumnja se da su krivično delo izvršili 8. oktobra prošle godine tako što su Luka M. i Jovan B. maskirani fantomkama i uz pretnju plastičnim pištoljima u Ulici carice Milice presreli radnike firme „Višnjica Dućani“ koji su skupljali pazar, oduzeli vozilo „fiat seicento“ u kome se nalazio novac i zatim se udaljili u nepoznatom pravcu.

Policija je navedeno vozilo pronašla istog dana u Bulevaru Mihaila Pupina i u njemu kofer sa 4,5 miliona dinara, dok su novac u iznosu od 2,385 miliona dinara, koji se nalazio u kesi u vozilu, izvršioci odneli sa sobom.

Dušan V. je radnik firme „Višnjica Dućani“koji je Luki M. i Jovanu B. pružio sve podatke o kretanju vozila, prikupljanju pazara iz prodajnih objekata i količini novca koja se nalazi u vozilu, dodaje se u saopštenju. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Alo, Tanjug

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.