Najgori i najbolji pokloni za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Evo predloga, najboljih i najgorih.

Najgori pokloni

1. Oprema za vežbanje
Iako ste mišljenja da bi vaš partner ili partnerka mogao/mogla da ima par kilograma manje, Dan zaljubljenih sigurno nije vreme da im to stavite do znanja.

2. Usisivač ili neki drugi aparat
Odlučili ste se za novi usisivač? Kako romantično! I da ste u braku 30 godina i da vam se baš sada pokvario stari, ovo nikako nije dan koji bi trebalo da iskoristite za kupovinu uređaja. Nađite nešto što "govori" "volim te", a ne "evo, sad možeš da prioneš na posao".

3. Poklon koji ste kupili prošle godine
Možda su vaš partner ili partnerka bili oduševljeni prošlogodišnjom idejom, ali to ne znači da je morate ponoviti. Kupujući istu stvar, bez obzira na to koliko dobra bila, srljate direktno u propast.

4. Dezodorans
Ako im poklonite dezodorans, možda pomisle da loše mirišu. Budite originalniji i kreativniji.

5. Vest o raskidu
Koliko god vaš odnos bio na klimavim nogama, Dan zaljubljenih definitivno nije dan u kojem bi druga strana to trebalo da sazna.

Gde izaći 14. februara?
Ako pak planirate izlazak (klub, koncert. kafana....), a ne možete da odlučite gde - evo predloga u našem "Vodiču".

Najbolji pokloni

1. Uokvirena fotografija para na početku veze
Prisećanje na vaše prve trenutke uvek će vas raznežiti i probuditi romantična osećanja. Ovo je relativno jeftin poklon, a znači puno.

2. Čestitka

U vreme kada više niko ne koristi čestitku, ona se čini kao jedna od najromantičnijih ideja. Još ako je sami napravite i pokažete svoju kreativnost, verujte - trud će se isplatiti.

3. Zajednička masaža
Osim što ćete se i vi dobro provesti, nećete morati da se zamarate rezervacijom u prepunom restoranu. Ovako ćete zajedno, na miru, sa svojom dragom/dragim uživati u opuštajućim trenucima.

4. Romantični vikend
Bez obzira na to planirate li beg u "nepoznato" kako biste u miru proveli nezaboravne trenutke ili se jednostavno želite zatvorili u svoja četiri zida i uživati, ovo je ideja koja će svakog oduševiti.

5. Seksi donje rublje
Nije baš kreativan poklon, ali uvek dobro dođe.

(atvbl.com)

Pogledajte još