Muzika opet spojila Leontinu i Željka

0

Leontina i Željko Joksimović, nekada jedan od najpopularnijih estradnih parova, ponovo se udružio, ali sada samo muzički, a tome je, kako navodi magazin "Hello" kumovala, ni manje ni više nego – Željkova Jovana.

Voditeljka TV Pink je, kada je ugostila Leontinu i poslušala njene nove pesme, shvatila da bi ponovna saradnja sa Željkom bila pun pogodak. Nekoliko dana je samo bilo potrebno da se stvari utanače i – rezultat je fanovima već delimično poznat, jer je Željko nedavno podelio sa njima fragment pesme „Ludak kao ja“.

Sa Jovanom rado sarađujem, i ona jeste bila spona između mene i Željka, jer je Željku predočila moje nove 'muške' kompozicije koje sam uradila u jednom danu, a da nisam imala viziju za koga ih radim„, rekla je Leontina i dodala da zasluge za obnavljanje odnosa ima i supruga Željka Mitrovića Milica, koja je odmah rekla da su kompozicije njene kume kao stvorene za Joksimovića.

Kad smo uspostavili kontakt i kad je finalizirao pesmu 'Ludak', shvatila sam da je Željko odavno nedostižan i jednostavno ne prestajem da slušam tonove koje je Željkov aranžman doneo, svesna da smo uradili najbolju pesmu od svih postojećih u poslednjih 20 godina„, bombastično je zaključila priču za „Hello“ Leontina koja je, svojevremeno, između ostalog, Željku napisala tekst za evrovizijsko „lane„.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.