Muzika opet spojila Leontinu i Željka

Voditeljka TV Pink je, kada je ugostila Leontinu i poslušala njene nove pesme, shvatila da bi ponovna saradnja sa Željkom bila pun pogodak. Nekoliko dana je samo bilo potrebno da se stvari utanače i - rezultat je fanovima već delimično poznat, jer je Željko nedavno podelio sa njima fragment pesme "Ludak kao ja".

"Sa Jovanom rado sarađujem, i ona jeste bila spona između mene i Željka, jer je Željku predočila moje nove 'muške' kompozicije koje sam uradila u jednom danu, a da nisam imala viziju za koga ih radim", rekla je Leontina i dodala da zasluge za obnavljanje odnosa ima i supruga Željka Mitrovića Milica, koja je odmah rekla da su kompozicije njene kume kao stvorene za Joksimovića.

"Kad smo uspostavili kontakt i kad je finalizirao pesmu 'Ludak', shvatila sam da je Željko odavno nedostižan i jednostavno ne prestajem da slušam tonove koje je Željkov aranžman doneo, svesna da smo uradili najbolju pesmu od svih postojećih u poslednjih 20 godina", bombastično je zaključila priču za "Hello" Leontina koja je, svojevremeno, između ostalog, Željku napisala tekst za evrovizijsko "lane".

Pogledajte još