HR Experience 3: Kreiranje uspešnih HR strategija i taktika u doba svetske ekonomske krize

Predstaviće nam se Ebay & Pay Pal Europe, PepsiCo Europe, Statoil, Gazprom International, Coca Cola EAG, Nomura International, Hertz, New Look Retailers.

Svetski gigant E bay zabeležio je porast prodaje tokom poslednja tri meseca 2012. godine za osamnaest odsto, na 3, 9 milijardi dolara, zahvaljujući kupovini preko pametnih telefona. Izneti podaci premašili su očekivanja analitičara. Iza ovog snažnog trenda nalaze se motivisani zaposleni koji direktno doprinose sjajnim rezultatima ove kompanije. Svoje iskustvo u oblasti Ljudskih resursa za jednu od najuspešnijih kompanija današnjice E bay & Pay Pal predstaviće Anemi Res. Iza planetarno uspešnog poslovanja kompanija kao što su Statoil ili E bay & Pay Pal, bitna uloga namenjena je sektoru ljudskih resursa koji kreira neverovatne HR strategije.

Ne propustite jedinstvenu priliku da od globalnih stručnjaka saznate njihove strateške pristupe u vezi sa tim kako da omogućite zaposlenima da postignu svoj puni potencijal, da povećate produktivnost i odgovornosti svih sektora, da prepoznate i ulažete u kontinuirano usavršavanje, koje će vašoj kompaniji doprineti u lakšem savladavanju promena i zadržavanju ili osvajanju liderske pozicije na tržištu.

Centralno mesto strateškog poslovanja uspešnih kompanija današnjice, prati trend rastuće potrebe za pronalaženjem talentovanih ljudi. Okruženje je konkurentsko i jedna od najvećih vrednosti kompanija je motivisan i lojalan zaposleni i prepoznavanje potrebe za ulaganjem u kreativnost i inovativnost ljudi. Treći put u Srbiji organizujemo HR Experience, jedini i najveći globalni skup HR profesionalaca u regionu. Ponosni smo što je „HR experience” postao regionalni brend. U poslednje dve godine ovaj događaj u Srbiji i Hrvatskoj posetilo je hiljadu delegata. Događaj je interaktivno iskustvo, imate priliku da lično izložite svoje projekte i razmenite ideje i probleme sa expertima i nakon toga implementirate znanje i unapredite poslovanje” izjavio je Kosta Petrov, glavni organizator događaja i generalni direktor agencije P. World.

Neke od tema biće: Novi modeli upravljanja – Statoil putovanje implementacije; Identifikovanje metoda za utvrđivanje ROI učenja i razvoja; Razvijanje savršenih razvojnih programa za talente; Angažovanje sa i kroz liderstvo; Studija slučaja – Implementiranje globalnog mentorskog programa za postizanje visokog potencijala zaposlenih; Interaktivna radionica:Iznad angažmana zaposlenih – usmeravanje vaše kompanije prema ljudskoj inovaciji; PepciCo studija slučaja: Tranzicija i promena – promena prednje linije angažmana.

Medijski prijatelji projekta:Ekskluzivni online partner:Blic i 24sata online; Marketing mreža, Profit, Novi magazin, Adria media, Market network, Biznis i finansije, Nadlanu.com, Hit Music FM, E kapija, Radio 3, Infostud, Belgrade in your pocket, Belgradian; Više informacija u vezi sa događajem „HR Experience 3“: www.thepworld.com

Pogledajte još