Profesor (69) zbog prostitutke izbacio majku na ulicu i postao beskućnik

Batler je živio sa svojom majkom u porodičnoj kući u Oksfordširu koja je patila od demencije. Bio je vlasnik polovine imanja gde je davao časove klavira, a nedeljom je u crkvi svirao orgulje.

Međutim, život nesrećnog čoveka počeo se raspadati kada je upoznao prostitutku Rejčel Rid. Ubrzo se zaljubio u nju, a ona je zahtevala da joj plati nekoliko hiljada funti pre nego bi otišla u krevet s njim. Njih dvoje su falsifikovali dokumente za kuću njegove majke i prodali je.Neženja je zatim iznajmio trosobnu kuću od novog vlasnika gde je nastavio da živi s Margaret čak dve godine dok prevara nije otkrivena.

Bakica je shvatila da joj je sin ukrao kuću vrednu 170.00 funti kad su ih izbacili jer više nisu mogli da plaćaju stanarinu.

Dotad je Dejvid postao zaluđen prostitutkom mlađom od njega 30 godina, da je potrošio sav novac od prodaje kuće, a završio je kao alkoholičar beskućnik.

Dejvid je osuđen na 9 meseci, a prostitutka na godinu dana zatvora. Sudija Patrik Ekles se na suđenju obratio paru: "Reč opak nije dovoljno jaka da opiše ono što ste učinili".

Margaret Batler, koja je u kući živela 62 godine pre nego je bila prisiljena da je napusti, nikako nije želela da napusti svoj dom."Ne želim da odem. Nedostajaće mi život u ovoj kući. Dejvid je učinio grozne stvari, ali ja sam stara i ne sećam se šta se tačno dogodilo", rekla je nesrećna starica.

Dejvidov stariji brat Graham je sad preuzeo brigu o majci. "Mama je izgubila sve. Izgubila je dom, sav novac i izgubila je sina zbog prostitutke koja ga je samo iskorištavala", ogorčen je brat, koji je nekada bio veoma blizak, ali se to sve promenilo kada je upoznao Rejčel.

Pogledajte još