Andrija Mandić: Ako je moj sin kriv za tuču zakazanu preko fejsbuka, neka bude kažnjen

0

Mandić je u otvorenom pismu javnosti saopštio da je za pomenuto krivično delo osumnjičen njegov sin I. M, ali je naveo da veruje tvrdnji svog sina da nije kriv. Mandić traži da se do utvrđivanja istine prekine sa sumnjičenjima i podvalama, a ako njegov sin bude okrivljen za napad na D. R, neka u tom slučaju bude dosledno primenjen zakon.

Predsednik crnogorske opozicione stranke Nova srpska demokratija Andrija Mandić prekinuo je nagađanja da je sin jednog opozicionog lidera osumnjičen da je nožem ubo svog vršnjaka D. R. u nedavnoj masovnoj tuči srednjoškolaca u Podgorici,

Teško povređeni D. R. oporavlja se na odeljenju grudne hirurgije Kliničkog centra Crne Gore. On je zadobio četiri ubodne rane u predelu grudnog koša i leđa, ali mu život nije ugrožen, saopštili su lekari.

Incident se dogodio u dvorištu gimnazije u Podgorici, u tuči gimnazijalaca i učenika srednje ekonomske škole u tom gradu. U poslednje vreme, učestale su masovne tuče đaka, čak i u osnovnim školama, što je uzbudilo javnost u Crnoj Gori.

(Izvor:Blic)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.