Horoskop i posao: Kako da uživate na radnom mestu

Strelci i Ribe su vizionari, zbog toga što im je Jupiter jedna od vladajućih planeta. Vodolija takođe deli mišljenje da život mora imati posebnu svrhu. Ovim znakovima treba mnogo više od posla, njima treba poziv i misija. Njima je potrebno da ih posao ispunjava i da ono što rade - rade za dobrobit čovečanstva.

Ovnovima i Lavovima je potrebna zabavu na poslu, ali takođe da doživljavaju obaveze kao nešto što je deo putovanja kroz život. Ako u poslu ne postoji uzbuđenje, postaće nervozni, pa će poželeti da izazovu neku nevolju ili će jednostavno prestati da se pojavljuju. Njihov izazov je da posao učine avanturom.

Device i Jarčevi posao doživljavaju kao prioritet, pa nekad znaju da paniče za vreme praznika jer nemaju dovoljno posla. Ovim znakovima su stalno potrebni novi zadaci i projekti.

Bikovi lako zapadnu u rutinu i dosadu zbog toga što doživljavaju sve zadatke kao beskrajne. Oni bi trebalo da imaju mogućnost istraživanja nepoznatog i riskiranja unutar svog posla. Ako im se to omogući, shvatiće da je promena dobra stvar.

Rak, Škorpija i Vaga vole ljude, stoga im je potreban dnevni kontakt s prijateljima i kolegama. Njihovo zadovoljstvo zavisi od odnosa koje stvaraju. Bilo da se radi o tračarenju, pričanju za vreme pauze ili saradnji na projektu, oni cvetaju kad nisu u izolaciji.

Blizanci vole razgovor, stoga će, čak i ako im je posao dosadan, uživati i brzo se oraspoložiti ako imaju prilike da čavrljaju. Teško im je održati pažnju, stoga su im potrebne česte razbibrige umesto projekata koji dugo traju.

(Net.hr)

Pogledajte još