Strašno: Sestra na internetu videla da je Stela mrtva

0

Očaj i tuga u porodici Stele Gundelj, koju je u sredu ubio njen dečko Aleksandar Šundić. Porodica na internetu saznala da je Stela mrtva.

Zlato moje, sreća moja. Toliko je bila uspešna, toliko je bila napredna. Ponos moj! Pogledajte njene slike s proslave diplome, slavili smo zajedno, bili smo srećni. Kada je u septembru diplomirala i postala doktorka, odštampala nam je zahvalnice sa svojom slikom, a sada čekam da mi moja Stelica stigne u sanduku. Joj, mnogo je teško, previše boli – plakala je neutešno Erka, baka ubijene Stele Gundelj (25). Ona je bila sama u kući tuge u Staroj Pazovi, budući da su Stelini roditelji Dragan i Katica otišli u Beograd da preuzmu telo ćerke.

Nismo ni znali da je ona ubijena, niko nam nije javio. Njena sestra Lea je to videla na internetu. Dete se šokiralo i odmah je pozvala majku i rekla joj: „Mama, videla sam na portalima da je Stela mrtva, je li to istina?“ Ona je već dva dana pod lekovima, ne možemo da je smirimo – očajna je Stelina baka, koja se nije odvajala od unukine slike.

Ona kaže da je Stelina majka Katica bez razmišljanja odmah sela u automobil i krenula za Beograd. Tamo su joj potvrdili najstrašniju vest!

– Kada mi je javila, ceo svet mi se srušio. Ne znam mnogo o tom Aleksandru, znam samo da su oni raskinuli, da ga je ona ostavila – kaže neutešna starica.

Dom porodice Gundelj u Staroj Pazovi juče je postao dom tuge.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.