Van Gogh u prepunoj Kasini: Đule delio ljubavne čestitke

U posebno priređenom ambijentu u čast ovog praznika, bend je svirao preko dva i po sata, prilagođavajući set listu specifičnoj prilici i mestu, pa su se, uz neke nezaobilazne stvari, čule i pojedine pesme koje retko izvodi uživo.

Publika je “pustila grlo” od početka do kraja, bez prestanka i kočnice, a Đule je vise puta sve to ispratio plesom sa najposvećenijim obožavateljkama na sceni. Tokom bisa koji je trajao bezmalo kao dobar deo koncerta, na red su, uz najveći hit "Neko te ima noćas", došle i "Basna", "Tanka nit", "Ona i ja"Đule je pred kraj podelio veliki broj posebno napravljenih čestitki za Dan zaljubljenih fanovima oko bine, koji su se otimali za svojevrstan suvenir sa ovog nesvakidašnjeg koncerta. Obožavaoci su sinoć uživali i u specijalno spremljenom unplugged bloku.

(old_image)

Veliki broj poznatih ličnosti je sinoć svojim prisustvom podržao grupu. Došli su, između ostalih, Željko Bebek, Frano Lasić, članovi YU grupe, Nenad Kovačević, Milka Forcan, Irena Mišović, Dr. Filgud, Katarina Kaja Ostojić, Sale Tropiko, Boki Lexington…

Grupu Van Gogh očekuje rad na novom albumu, a zatim i novi susret sa beogradskom publikom, ali, ovoga puta, na velikom koncertu.

Pogledajte još