Vanzemaljci juče spasli zemlju od sudnjeg dana (VIDEO)

Čeljabinski mitropolit Zlatoust Feofan veruje da je ovaj događaj zapravo bio Božja poruka, i da pravoslavni vernici trebaju molitvom Bogu zahvaliti što nas je spasio.

Za razliku od njega veći broj ljudi veruje da Bog nije imao prste u ovom fenomenu već zapravo su vanzemaljci ti koji su izazavali dešavanja na nebu Rusije.

Pobornici vanzemaljaca argumentaciju za svoju teoriju pronašli su u snimci Ruslana Brovkina, na kojoj se na nebu osim meteora vidi još jedna svetla tačka.

Zanimljivo da je ova teorija dobila nastavak u još jednom snimku koji je nastao na Dan zaljubljenih 14. februara ove godine nad nebom Japana, s tom razlikom da se objekat za koji se veruje da pripada vanzemaljcima kreće u suprotnom smeru od meteora i da oba tela što je još zanimljivije eksplodiraju u isto vreme ( 0.20 sekundi na snimku).

Iako su obe teorije na veoma staklenim nogama, ona je našla brojne pristalice kao ona čuvena eksplozija u Tunguskoj daleke 1908. godine, za koju teoretičari zavere tvrde da veliki meteorit nije udario u Sibirsko kopno zahvaljujući intervenciji vanzemaljaca, koji su asteroid usmerili na nenaseljeno prodručje.

Izvor: Kurir; 24 sata.hr

Pogledajte još