Potresna ispovest: Želja za velikom zadnjicom umalo ubila bivšu striptizetu iz Las Vegasa

- Osećala sam se kao da ću umreti, nisam mogla da dišem. Ležala sam na stomaku četiri meseca. Nisam mogla da ustanem niti odem do toaleta, a da se ne osećam kao da ću umreti. Dan nakon operacije moja zadnjica je bila tako vrela da nije mogla da se pipne. Bila je puna tečnosti, mislila sam da ću eksplodirati. A onda se ceo implant načisto okrenuo. Veoma sam srećna što sam uopšte živa iako moja zadnjica ne izgleda dobro - počinje svoju ispovest Rene Tejli, četrdesetčetvorogodšnja hotesta VIP kluba u Las Vegasu, koja je bila i striptizeta.

Sve je počelo pre tri i po godine kada je Rene uradila ilegalnu operaciju zadnjice. Ta operacija je već jednom ubila dvadesetegodišnju Klaudiju Aderotimi, koja je iz Londona doletela u Filadelfiju gde je primala silikonske injekcije.

Silikonske injekcije su takođe bile jeftinije. Međutim, silikon je počeo da se sakuplja na leđima i butinama tako praveći izrasline na njenom telu. Ukoliko bi izvadila ovaj silikon ostala bi udubljenja, pa je Rene odlučila da ubaci implante teške više od kilogram.

- Prvo je doktor rekao da neće ubacivati implante odmah nakon operacije vađenja silikona, a onda se složio da hoće. Par dana nakon moje operacije u julu, razbolela sam se i nisam mogla da dišem. Napravila bih dva koraka i odmah bih morala da legnem. Rane su počele da se otvaraju, a ćerka mi je rekla "Mogu da zavirim unutra". Tek posle četiri meseca primljena sam u bolnicu. Imala sam celulitis, upalu potkožnog vezivnog tkiva i klostridije, bakterije koje mogu izazvati infekcije opasne po život - priča Rene.

- Nisam želela da izgledam kao Kim Kardašijan, želela sam da izgledam kao savršenija verzija same sebe. Priznajem da sam površna i sujetna. Nadam se da će druge žene naučiti na mojoj greški - kaže Rene.

Poslednja opomena za Rene, koja je izvadila svoje implante u novembru, bila je kada se jedan okrenuo.

- Pokazivala sam prijatelju kako mogu da podvučem prst ispod implanta kada se on naglo okrenuo. To je bilo to, znala sam da moram da ih izvadim.

Medicinski račun iznosio je 300 hiljada dolara, zbog čega je Rene bankrotirala, a odlučna je u nastojanju da tuži hirurga koji je loše uradio ovu operaciju.

Uprkos svemu što ju je snašlo ona planira još jednu operaciju kojom će se rešiti viška kože na svojoj zadnjici.

- Zadržala sam izvađene implante kao podsetnik na to koliko sam lepa i kao upozorenje svim ženama da se osećaju dobro u svojoj koži - zaključila je Rene.

Izvor: "The Sun" via B92

Pogledajte još