Lavica voli da naglasi kosu, Riba nokte, Vaga oči...

OVAN: Dame rođene u znaku Ovna imaju prirodno lepo lice pa im se savetuje da obrate pažnju na frizuru koja će naglasiti crte lica. Budući da su devojke ovog znaka rođene u elementu vatre, preporučuju im se crvene boje u odevanju i šminkanju.
BIK: Astrološki savet za izgled dama rođenih u znaku Bika je da koriste neutralne boje. Bronzane i rumenilo u boji breskve savršen su izbor. S obzirom na to da ovim znakom vlada Venera, planeta lepote blagosloveni ste odličnom kožom, koju bi trebalo maksimalno da čuvate.
BLIZANCI: Bliznaci obožavaju kvalitetne parfeme, što im je zapravo i najvažnije. Budući da Blizanci važe za dvostruku ličnost, stil koji ih u šminkanju karakteriše jesu svetle i tamne nijanse. Inače, dame rođene u ovom znaku poznate su po lepim rukama i ramenima pa bi trebalo da ih pokazuju.
RAK: Žene rođene u znaku Raka trebalo bi naglase svoju ženstvenost svetlucavim losionima. Ove dame obično imaju ubistvena tela, koja bez obzira na građu izgledaju savršeno u svakoj haljini. Još više, kada im svetluca koža.
LAV: Simbol lepote koji krasi Lava jeste njihova kosa, pa vam horoskop savetuje da posebnu pažnju obratite na nju. Nemojte se stideti da je tapirate i naglasite. Setite se samo Dženifer Lopez, koja uvek zna da iznese svoju divnu kosu.
DEVICA: Kako su Device pomalo nevine za razliku od ostalih znakova one streme ka prirodnom izgledu. To je dobro, jer im se ponekada dešava da preteraju s puderom. Ipak, nekada se možete malo opustiti i probuditi svoj alter ego.
VAGA: Vage bi trebalo što više da ističu oči kvalitetnim senkama i maskarama. Mnoge dame rođene u ovom znaku izgledaju dosta mlađe, zbog čega bi trebalo dodatno da obraćate pažnju na svoju kožu.
ŠKORPIJA: Škorpije uvek zavode, a krasi ih misterioznost koju bi trebalo da naglase „smouki ajs“ stilom. Inače, Škorpije su poznate po dobrom telu, pa se savetuje da ga redovno održavaju u formi zbog čega će muškarci uvek juriti za njima.
STRELAC: Dame rođene u znaku Strelca mogu da iznesu apsolutno svaki stil, zato bi najbolji savet za njih bio da uvek eksperimentišu kada je njihova pojava u pitanju. Jarke i letnje boje u odevanju i šminkanju naglasiće vašu slobodu i nespremnost da se zadovoljite prosekom.
JARAC: Pripadnice lepšeg pola rođene u znaku Jarca krasi neka neobjašnjiva harizma, koja im dozvoljava da se igraju raznim stilovima i tehnikama. Ipak, opšte je poznato da obožavaju dobre cipele pa slobodno dodajte neke zanimljive boje u predstojeći par.
VODOLIJA: Žene rođene u znaku Vodolije nastoje na prirodnom izgledu. Iako ne vole preteranu šminku, one vole da eksperimentišu kada je u pitanju njihova pojava. Nemojte se plašiti da dodate malo boje vašem prelepom licu.
RIBE: Ribama se savetuje da se okrenu svojoj kreativnoj strani i uključe jarke boje u svoj mejk ap. Inače, postoji jaka veza između Riba i urednih noktiju, zbog čega pripadnice ovog znaka pored šminke dosta pažnje posvećuju i notkima.

Izvor: B92; Superžena

Pogledajte još