Crvena zvezda pobedila rumunski Petrolul

Crveno-beli su vodili sa 3:0 golovima Lazovića u 15. i 27. i Mudrinskog u 55. minutu, međutim, Rumuni su uspeli da smanje prednost, a u finišu propuste i nekoliko šansi za izjednačenje.

Zanimljivo, fudbaleri Zvezde opet su "crveneli". U kratkom periodu Nikola Petković je dobio crveni karton zbog prekršaja u šesnaestercu, a potom i Luka Milivojević zbog dva preoštra starta.

Trener Aleksandar Janković izveo je tim u sastavu Bajković, Mikić, Spajić, Pantić, Petković (od 65. Mladenović), Milijaš, Milivojević (od 68. Garido), Lazović, Kasalica, Savićević (od 60. Kadu), Mudrinski.

"Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu u kome smo ispunili sve taktičke zamisli. U nastavku, kada smo ušli u 'tuču' sa protivnikom, izgubili smo fokus na igru, ali smo nakon 15 minuta ponovo uspeli da se konsolidujemo i mirno privedemo meč kraju", izjavio je Janković.

Na početku kontrolne utakmice između Crvene zvezde i Petrolula minutom ćutanja odata je počast preminulom novinaru Sportskog žurnala Draganu Panteliću.

(Tanjug)

Pogledajte još