Policijski humor postao hit: Izjavu svedoka popunili u ime psa, potpisali otiskom šape

0

U policijskoj stanici "West Midlandsa" sprovedena je detaljna istraga nakon što je ispunjena izjava svedoka u ime policijskog psa!

Naime, Kraljevsko tužilaštvo (Crown Prosecution Service) zatražilo je od policije izjavu policajca „Peacha“, ne shvatajući da je u pitanju pas. To je razljutilo policajce koji su odlučili da ispune izjavu u njegovo ime, a potpisali su je otiskom šape.

Lovio sam ga. Ugrizao sam ga. Zločesti čovek. On ukusan. Dobar dečko. Dobar dečko Peach„, stajalo je u izjavi koja je zakačena u policijskoj stanici.

Jedan policajac je uslikao „pseću izjavu“ i objavio je ovog petka na Facebooku, a ona je u međuvremenu obrisana. Ipak, sve se to toliko svidelo kolegama iz West Yorkshirea da su je oni potom objavili na svom Twitteru.

Ali, CPS-u ništa od navedenog nije bilo smešno i požalili su se policiji da se njihova greška pretvorila u javnu porugu. Njihova žalba je trenutno na razmatranju pravnog odseka policije, a policajac koji je objavio fotku moraće pred disciplinsku komisiju, iako izvori za „Daily Mail“ tvrde da verovatno ipak neće biti sankcionisan.

Izvor: Index

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.