Tretman vatrom hit u kineskim salonima lepote (VIDEO)

0

Da su ljudi spremni na sve kako bi se ulepšali, nije novost. Međutim, "tretman vatrom" koji je hit u kineskim salonima lepote deluje zaista zastrašujuće kada pogledate osobu pokrivenu peškirom koja gori pod velikim plamenom.

Žene, a sve više i muškarci širom sveta probaju sve moguće vrste eliksira lepote kako bi ostali mladoliki što duže ili ispravili eventualno neke nepravilnosti na svojoj koži. Međutim, fotografija koja je nedavno šokirala Internet potvrđuje da od neverovatnog uvek postoji… pa, luđe!

Naime, jedna devojka je fotografisala svoju majku u salonu lepote u Kini kako se izlaže takozvanom „tretmanu vatrom„. Naravno, fotografiju koja sada obilazi Internet devojka je odmah objavila na kineskom sajtu tt.mop.com uz komentar: „Moja mama je otišla na tretman lica u salon lepote, a ja sam krenula sa njom. Ovo što sam videla… odmah me je šokiralo… nisam mogla ni da gledam“.

Međutim, ovaj tretman je odavno poznat u alternativnoj medicini i na kineskom se zove „Huǒ liáo“, odnosno „tretman vatrom“. Ovaj na prvi pogled zaista zastrašujući tretman se odvija tako što se najpre pripremi specijalni „tajni eliksir“ kojim se, potom, natopi peškir. „Čarobnim peškirom“ se prekrije problematična regija, a zatim se sve prelije alkoholom i zapali.

U slučaju majke devojke koja napravila fotograiju, „problematična regija“ su bile oči koje je ona, verovatno, htela da joj zasijaju u mraku. I uspelo joj je. Sijala je kao da ima dva mala bacača plamena u očima. Ali, ono u čemu se svi slažu koji su, navodno, probali „tretman vatrom“ jeste da se posle osećaju relaksirano.

Pogledajte video kako se „vatrenim tretmanom“ leče leđa!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.