Ubijenom telohranitelju Ane Nikolić umrla i tašta

0

Dejan Milačić (35) zvani Džin, telohranitelj poznate pevačice Ane Nikolić, koji je u petak uveče ubijen ispred kuće u kojoj je iznajmljivao stan u naselju Mirijevo, biće sahranjen sutra na rodnom Cetinju. Da tragedija bude veća, samo par dana posle ubistva, na Cetinju je umrla i Milačićeva tašta, koja je bila teško bolesna.

Milačićeva supruga Ana bila je u poseti porodici na Cetinju kad joj je suprug ubijen. Ubrzo ju je zadesila još jedna tragedija, preminula joj je majka. Supruga i majku sahraniće u istom danu – kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da je telo Dejana Milačića prevezeno u Crnu Goru.

Podsetimo, Dejan Milačić izlazio je iz automobila kad mu je nepoznati napadač ispalio desetak hitaca iz pištolja u potiljak. Ranjeni telohranitelj pokušao je da dopuzi do kuće i spase se, ali je ubrzo preminuo.
– Kako bi pomogli u otkrivanju motiva ubistva i počinioca, u policiji će uskoro biti saslušani pevačica Ana Nikolić i pojedini navijači. Policija je takođe uzela i izjave od Milačićevih komšija kako bi slučaj što pre bio rasvetljen – kaže naš izvor.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.