Kako opraštaju horoskopski znaci: Strelac prašta svima, Jarac osvetoljubiv

OVAN
Ovan oprašta samo ako oseti kajanje. On se jako lako uvredi, ali jednako brzo ume da oprosti. Ako se jako uvredio postoji mogućnost da nekoliko dana neće da razgovara sa vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi Ovan će popustiti.

BIK
Osvetoljubivi Bik teško oprašta. Jako komplikovan znak, naročito ako se povredi njegov ego ili dostojanstvo. Često je u stanju da prekine prijateljstvo ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala. Izuzetno je odan i veran prijatelj pa isto očekuje zauzvrat.

BLIZANAC
Blizanci ne prave dramu oko opraštanja. Blizanci će oprostiti svakome ko iskreno od njih traži oproštaj. Oko toga nikada neće praviti dramu. Veruju da svako može da pogreši. Najlakše će oprostiti kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugome potrebni u životu.

RAK
Raku je potrebno puno izvinjavanja. Znak koji često menja raspoloženja, a voli da se osveti za stvari koje su mu nanele bol. Teško oprašta prevaru ili izdaju. Oprostiće samo ako vidi da se druga strana potrudila da se izvini i dobro mu objasnila da se kaje. Kod rakova mali znak pažnje nije na odmet.

LAV
Svađa? Koja svađa? Lav se često iznenadi kada mu prijatelji kažu da ih je povredio, jer gotovo nikada ne razmišlja o svojim postupcima. Kada dođe do svađe on će se samo povući. On se gotovo nikada ne izvinjava drugima, ali ne očekuje ni da se prijatelji izvinjavaju njemu.

DEVICA
Devica oprašta uz jasno izvinjenje. Prevrtljiva po prirodi je često tvrdoglava i osvetoljubiva. Kod nje je teško da se iskupite za svoje grehe jer ona često preuveličava sve oko nje.

VAGA
Vaga voli da se igra toplo - hladno. Opšte je poznato da ona voli da pravi dramu oko svega. Bilo kakav sukob u svom životu, neće dobro da podnese i izvestan je kolaps sistema. U jednom trenutku biće spremna sve da oprosti, a već u narednom će se predomisliti.

ŠKORPIJA
Ovo je najtvrdoglaviji horoskopski znak. Često je u stanju da prekine dugogodišnje prijateljstvo, jer u njemu tinja doza osvetoljubivosti, ali i da pokaže drugima da sa njim nema šale. Ljutnja ovog znaka može da traje godinama.

STRELAC
Strelac smatra da svako zaslužuje drugu priliku. Jedan od retkih znakova koji će oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje novu šansu. On će svaku priču sagledati sa svih strana. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako vidi da ga nisu namerno povredili, Strelac će bez problema oprostiti.

JARAC
Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima. On je izuzetno ponosan i osvetoljubiv i ne prašta lako. Voli da ogovara i često će oni, koji su ga povredili, biti na meti njegovih zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povredi Jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće ovaj znak.

VODOLIJA

Vodolija je znak koja će oprostiti svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ali, ako on shvati da pojedini prijatelji poseduju lošu energiju i nepovoljno utiču na njega, oproštaj i dalje druženjeće teško biti moguće.

RIBE

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Jako teško će oprostiti to što su ih prijatelji izneverili, a čak i ako oproste, jedno vreme će biti na distanci. One se vode svojom intuicijom pa ako osete da nekome treba da se oprosti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz njenog života.

Pogledajte još