Nevena Božović: Imala sam ponude za brak

Nevena je kazala zbog čega je odlučila da postane vegetarijanac, sa kim se najviše družila za vreme takmičenja, ali i da li je trenutno zaljubljena

"Trenutno sam fokusirana na Beosnog, ali radim i na novoj pesmi koju ćete uskoro čuti".

Ona otkriva da trenutno nije zaljubljena, ali i kakav muškarac treba da bude da bi osvojio njeno srce.

"Lepota nije presudna, bitno je kakav je kao osoba. Volim kada je neko iskren, vredan, duhovit i poseban"

Na pitanje zašto se opredelila da bude vegeterijanac, Nevena kaže da je od svoje trinaeste godine vegeterijanac, da joj prija takav način ishrane i da je to jedini razlog.

Nevena je otkrila da se nikada nije posvađala sa Mirnom, ali i da je posle Prvog glasa Srbije imala bračne ponude.

"Da, imala sam bračne ponude, ali još sam mlada za to".

Za pesmu "Ljubav je svuda" koju će zajedno sa Sarom i Mirnom otpevati na Beosongu kaže da je bržeg ritma i da se nada da će se publici svideti.

"Pesma je zanimljiva, posebna i vesela".

Idoli su joj Toše Proeski i Maraja Keri, omiljena knjiga "Orkanski visovi" - Emili Bronte, a životni moto : "Nežno koračajte svetom i sledite vrednosti do kojih vam je iskreno stalo"

Nevena kaže da su joj na početku smetale priče da je do finala Prvog glasa Srbije došla kao "kosovka devojka" i zbog tužne životne priče.

"Posle svih otpevanih pesama, verujem da ljudi ne misle tako. Barem ja nisam čula takve komentare. Ne znam o kakvoj je tužnoj životnoj priči reč. Imala sam srećno detinjstvo i roditelji su se trudili da mi nikada ništa ne nedostaje"
.

Kako kaže, za vreme takmičenja najviše se družila sa Sarom, Mirnom, Sanjom, Ivanom, Zoranom, Saškom, Borisom, Snežom i Jovanom, a probe, snimanja, slikanja, ali najpre druženje sa kandidatima kao i sa svim ostalim ljudima iz produkcije ostali su joj u najlepšem sećanju.

(Kurir)

Pogledajte još