Humani: Severina u toplesu, Milan poklonio pola miliona evra

0

Iako nisu više par, pored sina Aleksandra, Severina i Milan Popović još uvek imaju nešto zajedničko – učestvuju u humanitarnim akcijama. Dok se Seve skinula kako bi podržala borbu protiv raka dojke, Milan je donirao novac Ginekološko akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine.

Hrvatska pevačica Severina Vučković odlučila je da podrži veliki humanitarni projekt “Darujmo ružičasti život” koji je pokrenulo udruženje Europa Donna – europska koalicija za borbu protiv raka dojke. Seve nija usamljena u pomaganju, pa je i njen bivši verenik Milan Popović samo dan pre prvog rođendana sina Aleksandra donirao pola miliona evra Ginekološko akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine.

Kancelarija predsednika Ive Josipovića pozvala je mnogo poznatih osoba iz javnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske, prijatelja i saradnika udruženja Europa Donna. Svi oni biće važan deo velike humanitarne revije koja će se održati 21. februara u muzeju Mimara. Među njima se našla i Severina koja se slikala u toplesu za potrebe humanitarne akcije.

S druge strane, Ginekološko akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine i Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Severinin bivši vernik Milan Popović donirao je opremu u vrednosti od pola miliona evra, dan pre prvog rođendan njegovog sina Aleksandra.

Ovo da „neće više Lola plesat' polugola“ ne važi, jer je ovo lep cilj!

Izvor: Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.