Postanite slavni za 2.200 evra: Paparaci, obezbeđenje, fanovi

0

LOS ANĐELES – Ako želite da budete popularni ili bar da svi oko vas misle da to jeste – iznajmite paparace koji će učiniti da se osećate kao da ste poznati u "gradu anđela i zvezda", Los Anđelesu.

Firma „Crowds on Demand“ iznajmljuje lažne paparace svima koji žele da se osećaju popularno, a osnivač i direktor te kompanije Adam Stjuart kaže da su svi njihovi paketi prilagođeni onima koji se ne nalaze na A-listi poznatih ličnosti.

„Iznajmljujemo obezbeđenje, paparace, takođe i horde fanova“, ispričao je on.
 
PROČITAJ: Koliko u Srbiji košta da poznata ličnost dođe na žurku

Stjuart je vlasnik kompanije koja svojim korisnicima daje potpuni privid da su zvezde, a on napominje da je njegov biznis privukao ljude iz različitih poslovnih sfera.

„Mi zaista imamo širok spektar klijenata – počevši od turista do ljudi koji nisu zvezde sigurno, ali žele da budu primećeni i da se malo promovišu“, rekao je Stjuart.

Kompanija iznajmljuje oko 100 glumaca-statista koji oponašaju fanove i profesionalne fotografe sa pravim aparatima, koji se ponašaju kao paparaci.

Međutim, i lažna slava ima cenu – od 3.000 dolara za vlastitu grupu fanova do 10.000 dolara i više za iskustvo zvezde sa A-liste poznatih.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.