Najbahatiji tinejdžer na Instagramu: Hvali se novcem i firmiranim stvarima (FOTO)

Kako prenosi "Hypervocal.com", najpopularniji servis za šerovanje fotografija Instagram, koji je sada u vlasništvu Facebooka, dobio je novu zvezdu. Mada, ne baš previše omiljenu, čak možda baš suprotno. Radi se o sedamnaestogodišnjaku koji se predstavlja pod nikom Lavish P. (lavish u prevodu znači raskošan, a P. je skraćenica od njegovog imena Param), a kome je pasija da izaziva opštu uzbunu među svojih više od 18.000 pratilaca hvaleći se novcem i skupim stvarima.

(old_image)

Tinejdžer koga već mnogi karakterišu iritantnim, sebe opisuje ovako:

- Da zovem sebe siromašnim bila bi uvreda za tebe. Kučko, ja sam bogat, bezobrazan, bahat i arogantan. 17 godina, kučka koja živi u San Francisku.

(old_image)

Kao što možete videti na ovim fotografijama, Lavish P. uživa da se hvali novcem, luksuzom koji mu je, bar se čini, dostupan. On uživa da pokazuje svoje stvari skupih brendova Luj Viton, Roleksa i, naravno, najnovije gedžete kompanije "Apple". Naravno, tu su i crne, najvrednije, kreditne kartice - famozne "Black AmEx" kartice koje poseduju samo oni sa najdubljim džepovima.

(old_image)

Ali, Lavish P. nije samo "zaposeo" Instagram, ima ga od skoro i na Twitteru (@itslavishbitch), a voli i da "iznosi svoje mišljenje" i na YouTubeu, gde poručuje ovo:

Komentari koje stavlja na svoje fotografije odgovaraju opisu koji je sam sebi dao. Ali, šta god da želi da na ovaj način postigne, jedno je sigurno uspeo: Privukao je pažnju!

Ali, zamislite sledeći scenario: Možda je to bogatstvo, kojim se Lavish P. hvali, zapravo samo (lažni!) rekvizit da bi postao popularan na Internetu?!

Pogledajte još