FK Partizan: Nismo kupili odela od Zekstre za 500.000 evra!

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da nekoliko bivših radnika kluba "neprestano pokušava da proturi u javnost laži o radu kluba, sa ciljem da se poremeti pozitivna atmosfera i da se devalviraju do sada ostvareni rezultati".

"Čineći to, oni žele da pomognu sportskim rivalima da Partizan skinu sa trona, što im je i osnovni cilj",
navodi se u saopštenju.

Partizan je demantovao pisanje dnevnog lista Kurir, koji je naveo da je klub potrošio 500.000 evra na kupovinu odela od Zekstre.

"Iako se radi o pojedincima bez bilo kakve podrške u strukturama kluba i bez intelektualnog i moralnog kredibiliteta, dnevni list Kurir je ipak naseo lažima i danas objavio neistinite i besmislene informacije o navodnoj kupovini klupskih odela od kompanije Zekstra za iznos od 500.000 evra", kaže se.

U saopštenju se dodaje da Partizan želi da sarađuje sa medijima, ali da ne može dozvoliti plasiranje laži bez prethodne provere i dokaza i da će o eventualnim merama koje će se preduzeti protiv dnevnog lista Kurir odlučiti nadležni organi kluba.

Redovna Skupština fudbalskog kluba Partizan održaće se u ponedeljak 25. februara u Sportskom centru Partizan Teleoptik, od 16 sati.

Na sednici će biti razmatrana pitanja iz redovnog poslovanja, podneće se izveštaji o radu, a svi članovi Skupštine će moći da iznesu mišljenja u vezi sa radom kluba u prethodnoj godini, kao i da javno upute svoje predloge i kritike, navodi se u saopštenju.

Beta

Pogledajte još