Pogledajte koje su holivudske zvezde nevine ušle u brak

Mnoge holivudske zvezde bije glas da veoma lako uskaču iz kreveta u krevet, ali izgleda ima izuzetaka, piše "Kurir".

Džesika Simpson

Na vrhuncu svoje pevačke karijere Džesika Simpson otkrila je da je devica i da seksualne odnose ne namerava da ima dok se ne uda. Održala je obećanje sve do svoje 22. godine 2002. kada se udala. Najverovatnije je to posledica njenih strogih baptističkih uverenja, a sa 12 godina otac joj je dao "pojas nevinosti".

Kevin Jonas

Kevin Jonas, najstariji od slavne braće Jonas, javno je govorio o svojoj apstinenciji pre braka, a čak je "pojas nevinosti". U decembru 2009. godine pevač se oženio dugogodišnjom devojkom Danijel.

Maraja Keri

Uprkos činjenici da je Maraja Keri prethodno bila u braku, pevačica je odlučila da sa sadašnjim suprugom Nikom Kenon ne stupa u seksualne odnose sve do venčanja.
"Nik i ja verujemo u iste stvari i zaključili smo pričekamo sa seksom dok se ne venčamo", kazala je u decembru 2008. godine. Nisu dugo čekali jer Kenona udala posle samo dva meseca veze.

Adrijana Lima

Brazilski supermodel i srpska snajka Adrijana Lima u martu 2006. godine izjavila je da da nikad nije vodila ljubav i da namerava da ostane devica sve do braka. Lima se na Valentinovo 2009. godine udala za srpskog košarkaša Marka Jarića, s kojim ima dvoje dece.

Tina Fej

Poznata američka glumica i komičarka Tina Fej u martu 2010. godine priznala je da se suzdržavala od seksualnih odnosa sve dok u 24. godini nije upoznala svog supruga Džefa Ričmonda, s kojim danas ima dve ćerke.

Ali Landri

Bivša mis Amerike, model i glumica Ali Landri u martu 2012. godine otkrila je da sa svojim suprugom Alejandrom Monteverdeom nije imala seksualne odnose sve do njihovog venčanja u aprilu 2006. godine.

Pogledajte još