Bajković: Pokušaćemo da pobedimo svih 15 utakmica!

Zvezda u nastavak takmičenja ulazi sa šest bodova manje u odnosu na aktuelnog prvaka ekipu Partizana.
"Mislim da smo svi spremni, za sebe mogu da garantujem. Super se osećam i jedva čekam da počnu utakmice za bodove. Navijačima nećemo ništa obećavati jer je glupo posle jeseni u kojoj smo se malo osramotili. Ići ćemo iz meča u meč, i pokušati da pobedimo svih 15 utakmica. Videćemo da li će u našoj ligi takav skor biti dovoljan za titulu", rekao je Bajković za klupski sajt.

Izabranici Aleksandra Jankovića juče su u poslednjem meču na pripremama u Antaliji odigrali nerešeno (0:0) protiv Šahtjora, a najzapaženiji pojedinac meča bio je Bajković, koji je imao nekoliko fantastičnih intervencija i u 48. minutu odbranio penal Daglasu Kosti.
"Neću da pričam o sebi i da me neko hvali. Video sam da je trener Janković zadovoljan kao i cela ekipa mojim odbranama i to mi je najvažnije. Bilo je tu i hvatanja živih lopti, ali zasluga je ekipna jer je čitav tim odigrao 90 minuta bez poraza protiv jedne od najskupljih i najboljih ekipa Evrope", dodao je Bajković.

Iksusni golman ne krije da će povoljan rezultat protiv ukrjainskog šampiona ekipi mnogo značiti na
polju samopouzdanja.
"Odlično je što smo odigrali u sjajnom tempu 90 minuta. Oni za nekoliko dana putuju na revanš osmine finala Lige šampiona, a mi smo se sa njima nosili. To je dobro. Šahtjor je izašao sa najboljih 11, mi smo to izdržali i spremni ulazimo u nastavak Superlige", zaključio je Bajković.

Fudbaleri Crvene zvezde prvi meč u drugom delu sezone igraju naredne srede od 18.30 sati protiv Javora.

(Tanjug)

Pogledajte još