Savićević: Pružiću maksimum ako dobijem šansu u Zvezdi

"Ako mi trener da šansu spreman sam da pružim maksimum i verujem da mogu da odigram kvalitetno. Kada sam polazio u Tursku nisam mislio o minutaži, već samo da odradim pripreme što je bolje moguće. Mnogo su mi pomogli stariji igrači. Uvek su bili tu za mene, da mi pruže podršku i daju savet. Najviše Nenad Milijaš i Luka Milivojević. Govore mi kako da se postavim, gde da se pomerim, i uz njih mi je mnogo lakše da igram", rekao je Savićević za klupski sajt.

Ofanzivni vezista je istakao da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da "proleće bude Zvezdino".

"U mlađim selekcijama sam igrao na istom mestu kao i u prvom timu. Mislim da sam najkorisniji i da mogu najviše da pružim kao polušpic. Moj utisak je da smo kao ekipa mnogo uigraniji u odnosu na jesenji deo polusezone i da će se to videti na terenu. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da naredno proleće bude 'Zvezdino'", istakao je omladinski reprezentativac Srbije.

Savićević je kazao da ne sumnja da će navijači Zvezde pružati veliku podršku svom klubu i u nastavku sezone.

"Mnogo bih voleo da vidim na stadionu dosta publike. Ne znam da li ću igrati od prvog minuta, o tome odlučuje trener, a moje je da ga slušam i ispoštujem svaku njegovu odluku. Mnogo godina unazad navijači nas podržavaju, ne sumnjam da će tako biti i ubuduće, odnosno u nastavku sezone", kazao je Savićević.

Utakmica između Zvezde i Javora u 16. kolu Super lige igraće se u sredu, 27. februara u Beogradu.

Beta

Pogledajte još