Severina: Apsolutno treba uvesti seksualno obrazovanje u škole!

Današnji dan bio je dan "razotrkivanja" za Severinu Vučković: prvo je otkrila svoj novi spot za pesmu "Dobrodošao u klub", zatim ime "misterioznog muškarca" s kojim se strastveno grli u spotu, a potom na press konferenciji koja se prenosila putem Twittera, i neke svoje društveno-političke stavove.

Najpre, pogledajmo zajedno novi Severinin spot "Dobrodošao u klub".

E, kad smo to učinili, dame, ne morate da se mučite i Google-ujete "frajer iz Severininog novog spota": on se zove Vitomir Maričić, veliki je avanturista, pravi atleta koji uživa da osvaja neosvojive... vrhove sveta!

Pomenuli smo da je Severina na press konferenciji, vrlo moderno, prenošenoj preko Twittera iznela i neke svoje "nemuzičke" stavove, evo i šta je rekla o kontroverznom Željku Kerumu, aktuelnom gradonačelniku Splita, koji planira da se ponovo kandiduje na lokalnim izborima:

- Svako ko se kandiduje misli za sebe da je dobar, ali mislim da su građani ti koje treba pitati šta misle. Treba poštovati većinu - kaže Severina za "Index.hr" i dodaje da bi "vrlo rado pristala" da peva u Kerumovoj kampanji jer joj je "aktuelna turneja skupa i još uvek ne planira da peva na svadbama, a pevanje u predizbornim kampanjama je odlično plaćeno"

Duhovita Seve, mama sada jednogodišnjeg Aleksandra, predložila je Kerumu da "sponzoriše turneju Robija Vilijamsa i da mu pomogne da napravi dobro produciran koncert".

U poslednje vreme u Hrvatskoj je vrlo aktuelna tema uvođena seksualnog obrazovanja u škole, za šta Seve ima samo reči podrške, iako je pre odgovora rekla "u ime Oca i Sina i Svetoga Duha" iznenađena što je novinari to pitaju na press konferenciji najave novog spota i turneje.

- Što se tiče seksualnog obrazovanja, mislim da bi ga apsolutno trebalo uvesti kao predmet. Uz njega, uvela bih i još neke predmete poput roditeljstva - ipak je na kraju rekla moderna mama Seve, a prenosi "Index.hr".

Više o Severininoj turneji, koja će 30. marta dođi i do Kombank Arene u Beogradu, saznajte ovde: Severina kreće na regionalnu turneju, Beograd prvi među prestonicama.

Pogledajte još