Zvezda traži od FIFA dozvolu za registraciju Daude

"Mi smo Daudu potpisali bukvalno u 'pet do 12' prelaznog roka i zbog toga Fudbalski savez Švedske nije obavešten, a posle toga nije imao razumevanja za transfer. U ponedeljak moramo od FIFA da tražimo dozvolu za transfer za registraciju Daude", rekao je Stojadinović novinarima u Beogradu.

Pored Daude, koji je igrao u švedskom klubu Kalmar, Zvezda je u ovom prelaznom roku dovela i Luisa Garida i Nikolu Petkovića.

"Petković je dokazao da će nam mnogo značiti i da je pravo pojačanje, a Garido je došao kasnije i nismo mogli dobro da ga vidimo, ali mislim da smo dobili pravog igrača", rekao je Stojadinović.

U medijima se pojavila informacija da Dauda ima srčane probleme i da zato neće moći da bude registrovan. Potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza kazao je da je lekarski izveštaj pokazao da je igrač zdrav.

"Nije korektno što se to piše o čoveku koji od ovoga živi. Izveštaj lekara je da je on zdrav i da može da igra", rekao je Kokeza.

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović je kazao da se ta informacija pojavila zbog različitih lekarskih izveštaja.

"Imali smo različite lekarske izveštaje. Naknadni su dobri. Sa njim je sve u redu i vrlo verovatno je da je on ispravan", rekao je Čović.

Beta

Pogledajte još