Plastičnim operacijama dve sestre su se pretvorile u Dženifer Lopez

Sestre Karen i Dženifer Lopez pre svoje 18. godine uradile su niz plastičnih operacija sa željom da liče na njihovog idola Dženifer Lopez. Kada su to postigle, usledilo je pokajanje. Njihov nov izgled privlači veliku pažnju sa kojom one ne uspevaju da se izbore.

Na plastične operacije Karen i Dženifer njihova majka Lesli potrošila je dvadeset hiljada dolara. Ono što je za sestre Lopez izgledalo kao san, kada je postalo stvarnost, pretvorilo se u pravu noćnu moru. Prevelike obline postale su pretežak teret. Ove devojke ne mogu da ostanu neprimećene.

"Sve ovo je previše. Muškarci zvižde za mnom, a dešava se i da me diraju po zadnjici. Interesovanje žena mi je takođe dosadilo, često me pitaju da li je moja zadnjica prirodna i da li mogu da je dodirnu. To ume da bude veoma neprijatno", rekla je dvadesettrogodišnja Dženifer.

Slične stvari doživljava i njena tri godine mlađa sestra Karen. Starija sestra prvu operaciju je uradila kada je imala samo 15 godina. Ona je povećala obim grudi, a ubrzo je poželela da se podvrgne i liposukciji stomaka. Salo dobijeno ovim zahvatom ugrađeno je u zadnjicu.

Njena majka četrdesttrogodišnja Lesli pokušavala je da je odvrati od takvih želja, uveravajući je da to može uticati na njen razvoj. Kada je promenila svoju spoljašnost, na površinu su izašle sve negativne posledice.

"Posle operacija imala sam telo žene, a bila sam dete", ispričala je Dženifer.

Karen je svoju prvu operaciju uradila još ranije od svoje setre, u 14. godini se podvrgla uvećanju grudi, a zatim i operaciji nosa i zadnjice. Majku je ubedila da za hiruške zahvate potroši svu ušteđevinu.

Dženifer i Karen Lopez poreklom su iz Kolumbije, sada žive u Južnom Londonu u Velikoj Britaniji. U ovoj zemlji operacije je uz saglasnost roditelja dozvoljeno raditi sa 16 godina, ali većina uglednih hirurga ne želi da operiše pacijente mlađe od 18 godina.

Pogledajte ovde kako izgledaju ove dve sestre!

(Izvor: B92)

Pogledajte još