Ja imam talenat: Finalisti "uhvatili" grip

Finalisti šoa “Ja imam talenat” pre sutrašnjeg finalnog nastupa moraju da se izbore sa gripom. Hajnalka Buš tako je na jednoj od proba zaspala, a sledećeg dana pojavila se u kaputu i strpljivo čekala svoj red da nastupi. Srpska Suzan Bojl, spremačica u jednoj školi u Subotici, na probama se drži po strani i skromno posmatra druge takmičare. Kada dođe red, izađe na binu i doživi potpunu transformaciju.

Mada se zdravstveno ne osećaju dobro, finalisti vredno uvežbavaju svoje numere. Ne propuštaju probe koje svakog dana traju od 10 sati ujutru do devet časova uveče. Kada treba, i posle 9 uveče nastavljaju sa snimanjem matrica u studiju, što ume da potraje do ranih jutarnjih časova.

(old_image)

Najdruželjubljiviji među finalistima je Mihajlo Vlahović Beli, mladi beogradski hiphoper koji neprestano priča. Najpričljiviji Mihajlo istovremeno je i onaj koji najviše bodri svoje protivnike, pa nastup svakog takmičara isprati aplauzom i đuskanjem iza scene.

Tridesetšest učenika Osnovne škole “Aleksa Šantić” koji čine Orkestar harmonikaša, i koji su među favoritima publike, nikada se ne žale da im nedostaju roditelji.

Desetoro finalista smeštenih u hotelu na Košutnjaku postali su poput velike porodice. Treme, svađe i sujete među njima nema, ali zato vlada veliko uzbuđenje jer svako do njih želi da iskoristi svoju šansu. Nakon sutrašnjeg finala samo jedan od njih kući će odneti kući ček u vrednosti od 100.000 evra.

I ovogodišnjeg pobednika takmičenja “Ja imam talenat” odabraće publika. Gledaoci će moći da glasaju od samog početka emisije koja će trajati dva sata, pa do kraja. Posle svakog nastupa žiri će prokomenatrisati izvođenje takmičara. Redom će biti eliminisan jedan po jedan finalista, počevši od poslednjeg desetog mesta.

(old_image)

Nemanja Aleksandri:
Kratka suknja? To ne može!
Jedna simpatična razmirica ljubavno-muzičkog para iz Kučeva, Aleksandre i Nemanje, privukala je pažnju ostalima. Zaljubljeni Nemanja uvek ulazi u garderobu kada se bira odeća za njegovu verenicu i ne dopada mu se kada ona treba da obuče kratku i izazovnu kombinaciju. Ona na kraju uvek istera svoje, a Nemanji jedino osataje da pravim stajlingom isprati svoju partnerku na sceni. Takmičari u šali govore da se plaše kako će se njihova veza odvijati ako nastave tako. Aleksandra i Nemanja iz Kučeva, koji su se izvedbom pesme „Girl with one eye“ benda „Florence an the machine“, izborili za plasman u deset najboljih, na finalnoj večeri predstaviće nam se numerom „Ghetto child“ Džejmsa Koplera. Od dvojca koji je oduševio mnoge očekuje se sjajna interpretacija.

(Blic Zabava)

Pogledajte još