Nole o najsrećnijim momentima: Pobeda na Vimbldonu i slavlje u Beogradu (VIDEO)

Nole je pričao čime se sve bavio u poslednje vreme...

"Od Dejvis kupa nisam odigrao zvaničan meč, a slobodno vreme sam iskoristio da odem do Srbije gde sam proveo osam dana sa porodicom. Imao sam razne aktivnosti, imao sam dosta humanitarnih aktivnosti", rekao je on.

Pričao je i o tome koje mu je najsrećnije sećanje sa turnira.

"Pobeda na Vimbldonu 2011. i proslava te pobede narednih dana, posebno ona u Beogradu kada je 150.000 ljudi izašlo na ulice i kada su ispratili autobus u kojem smo mi bili. To je bilo neverovatno iskustvo, svi moji omiljeni muzičari su bili na bini i slavili smo satima", rekao je Novak.

Pitali su ga protiv koga bi voleo da igra tenis (bilo koje osobe) i na kojoj podlozi.

"Verovatno bih izazvao Bona (lider U2 grupe) na šljaci u Monte Karlu. Znam da živi blizu Monaka, nisam još imao prilike da ga upoznam ali kada to uradim pozvaću ga na partiju tenisa", rekao je Đoković.

Pitali su ga i kada je shvatio da želi da budeš profesionalni teniser.

"Kada sam imao četiri godine dobio sam prvi reket od svojih roditelja i tada sam počeo da igram. To je bila škola tenisa. Sa 12 ili 13 godina sam shvatio da posedujem dovoljno kvaliteta da postanem profesionalni teniser. Imao sam sreće jer sam bio okružen ljudima koji znaju dosta o tenisu, oni su mi rekli da mogu da idem do kraja i drago mi je što su bili u pravu", objasnio je Nole.

Đoković je na kraju rekao i odakle crpi energiju.

"Gledao sam puno video snimaka koje ste mi ostavljali. Suze su mi krenule dok sam vas slušao. Puno mi znači što ste uz mene", poručio je.

(B92)

Pogledajte još