Britanija: Hipnozom izgubia 38 kilograma

Kada ništa nije polazilo za rukom, ona se obratila svojoj majci koja se bavi hipnozom za pomoć. Tokom sesije koja je trajala 25 minuta, njena majka Beverli ju je naterala da veruje kako se podvrgla zahvatu smanjenja želudca.

Ubeđena da se njen želudac smanjio, ona je odmah sasekla kalorije. U roku od šest meseci dvadesetšestogodišnja devojka smršala je 38 kilograma.

“Kada mi je mama predložila da pokušamo s hipnozom, bilo mi je jako smešno. Osećam krivicu što sam bila tako skeptična”, kaže Danijela – “Sada ne mogu dovoljno da joj zahvalim, veoma sam uzbuđena što ovako izgledam”

Britanka, koja je postala gojazna još u tinejdžerskim godinama, otkriva da nikada nije verovala u pozitivan ishod ovakve terapije.

“Samo saznanje da na osnovu laži mogu smršati je zvučalo kao ludost. Ali, sa skoro 90 kilograma bila sam očajna i pristala”, objašnjava ona – “Hipnoza je bila čudna, ali opuštajuća. Ležala sam na kauču dok mi je mama pričala o zdravoj ishrani. Osećala sam se ušuškano i uspavano, ali bila sam budna i svesna sve vreme. Ne znam kako to funckioniše, jer se kasnije nisam osećala ništa drugačije. Ipak, nakon nekoliko sati nisam bila više gladna”

Umesto da posegne za čokoladom i čipsevima, ona je jela salatu za večeru. Njena četrdesetosmogodišnja mama koja je kvalifikovani “hipnoterapeut” kaže da je strepela kako će izgledati terapija sa njenom ćerkom.

“Uspavala sam Danijel tako da njena podsvet ostane otvorena za sugestije. Onda sam joj rekla da joj je želudac manji, zbog čega ne sme da unosi previše hrane jer će se u suprotnom razboleti”

Mlada Danijel, koja svoju figuru održava već godinu dana rekla je da sada jede šta želi – “Ali na kraju dana uvek mi se javi mamin glas koji me sprečava da se prejedam”

Kako je izgledala ova transformacija pogledajte ovde.

(B92)

Pogledajte još